samenloop voor hoop breda

Programma-overzicht voor de muzikale optredens, georganiseerd door The Queen of Clubs

Zaterdag 9 juni 2018

13.15 – 13.50 uur  The SongFactory Acoustic ( 3-mans formatie )

Deze WereldBand omschrijft zich het beste als singer-songwritermuziek gemixt met Americana en een sixties feel. Deze van oorsprong 5-mans formatie komt vandaag (za 9 juni) als 3-mans formatie en zal een acoustic optreden geven. Zij spelen zowel eigen werk als covers uit de jaren 50/60/70/80.

The SongFactory akoestisch

14.25 – 14.50 Sonny 

Sonny is bekend van o.a. The SongFactory! Hij zingt nu solo, speciaal voor de SamenLoop voor Hoop! Hij is singer-songwriter en brengt ook een aantal van zijn eigen nummers.

2

16.50 – 18.15 Allexcellent ( 3-mans formatie )

Alex Gurita ontdekte op zeer jonge leeftijd zijn gitaartalent en vormde met vrienden een band. Hij ontplooide zich tot een buitengewone gitarist en heeft artiesten begeleid in binnen -en buitenland. Hij heeft ruimschoots zijn sporen nagelaten als muzikant. Tegenwoordig speelt hij veelal solo met eigen repertoire (zondag 10 juni)  maar komt nu voor het eerst sinds 8 jaar, speciaal voor SamenLoop voor Hoop, op zaterdag 9 juni  optreden met zijn Band.

Allexcellent

20.15 – 21.15 Page 45 Acoustic ( 3-mans formatie )

De muziek van Page45 laat zich het best omschrijven als melodische pop/rock met hier en daar scherpe randjes. Ook kunnen invloeden vanuit de blues, jazz en het singer-songwriter genre worden teruggevonden in de dynamische, veelzijdige songs. Veelal zijn het radiovriendelijke liedjes met een dito lengte die na twee a drie keer luisteren in je hoofd blijven zitten.

Page 45 akoestisch

21.30 – 22.40 The Rotoviles  ( 4-mans formatie )

Deze jonge 4-mansformatie speelt stevige Rock. Zij hebben vooral eigen werk maar schromen niet om covers tussendoor te spelen van Bands als Motorhead, Aerosmith, The Stones en van bijvoorbeeld Ozzy Osbourne.

Mias         Rhythmguitar
Matthew  Leadguitar
Gijs           Bassguitar
Bram        Drums

Rotoviles

23.00 – 23.15 Kaarsenceremonie

1 ) gedicht  Hoop  door: Hein van den Assem **
2) één minuut stilte
3) song: I still Cry door ADDJMusic* (& Jacqueline)

Hein van den Assem is geboren in Breda 1956, maar woont en werkt in Rotterdam. Vanaf 1974 schrijft hij poëzie. De optredens van dichter Hein van den Assem staan bekend om hun kracht en energie. Zijn voordracht is beurtelings subtiel en overweldigend. Voor SamenLoop voor Hoop Breda heeft hij speciaal voor de Kaarsenceremonie een gedicht geschreven en zal deze voordragen onder muzikale begeleiding van Vic van Page 45. De titel van het gedicht heeft de toepasselijke naam Hoop gekregen.

Hein

ADDJMusic = Ad DJ Muziek of Ad Verschuren.
Veelzijdig muzikaal talent en Presentator. Vraag Ad en het komt goed. Ad verzorgt optredens, is DJ, presenteert, zingt, drumt en speelt o.a.  piano.

 

Jacqueline en Ad

Zondag 10 juni 2018

9.30 – 10.25  DJ Milan  ( 13 jarige DJ )
10.50 – 11.25  DJ Milan

De inmiddels 13 jarige DJ Milan uit Breda komt speciaal voor SamenLoop voor Hoop op de zondagochtend van 10 juni vóór en tijdens de kinderloop draaien. Dit grote Talent wat ik 2 jaar geleden ontdekte op de jaarmarkt in Princenhage is veelbelovend en ik voorspel dat hij in het spoor zal komen van onze andere inmiddels zeer bekende Bredase/Wereld DJ’s en nog veel zal bereiken.

DJ Milan2018

11.30 – 12.30 Alexcellent ( solo )

Alex Gurita ontdekte op zeer jonge leeftijd zijn gitaartalent en vormde met vrienden een band. Hij ontplooide zich tot een buitengewone gitarist en heeft artiesten begeleid in binnen -en buitenland. Hij heeft ruimschoots zijn sporen nagelaten als muzikant en komt zaterdag 9 juni optreden met Band en zondag 10 juni solo optreden met eigen repertoire bestaande uit Soul, Funk, Jazz, Blues, Rock, Salsa, Latin en Bossa Nova.

Alexcellent 2