Grimhuysenpark zomeravond concerten 2023 

Elke donderdagavond vanaf 27 juli t/m 14 september.
In Ulvenhout, het park ligt naast de kerk.

 

Het programma is als volgt:

1  Donderdagavond 27 juli 20.00 uur – 22.00 uur De Bent
Jan Barten toetsen en Johan Akkermans gitaar en zang. De Bent speelt een grote variëteit aan nummers van Dr John tot Robert Palmer, van Neil Young tot the Eagles.

9 ) De Bent opening Grimhuysenpark zomeravond concerten do-avond 27 juli 2023 Lunchroom De Uitdaging

2  donderdagavond 3 augustus 20.00uur – 22.00uur AdDjMusicMan
Alias Adje Verschuren zingt Engelstalige & Nederlandstalige klassiekers (oldies uit de jaren 60,70,80,90) waarbij vele Hits de revue zullen passeren ( en ontroering, dansen, meezingen en een klein feestje is bij Adje dan ook niet uitgesloten).

AdDjMusicMan optreden do 3-8-2023 Grimhuysenpark zomeravond concerten Lunchroom De Uitdaging

3  donderdagavond 10 augustus 20.00 uur – 22.00 uur  Here We Are (Jazz kwartet)
De vier muzikanten (afkomstig uit Wouw, Tholen, Kalmthout en Roosendaal) spelen sfeervolle jazz, soul en latin. Here We Are heeft een gevarieerd repertoire met vaak herkenbare melodieën. Ze spelen jazz-standards, evergreens, ballads, up-tempo nummers, chansons, latin en soul. Ze weten een sfeer neer te zetten waardoor de stemming zich onmiddellijk aanpast aan het moment…

1 ) Here We Are optreden do 10-8-2023 Grimhuysenpark Ulvenhout

4  donderdagavond 17 augustus 20.00uur – 22.00uur Alexcellent  voorprogramma SoiL
SoiL is het project van Vic van den Bosch. SoiL is een anagram voor soli. Met enkel een gitaar en een loopstation wordt een set van classics gespeeld die behoren tot zijn favorieten. Alexcellent heeft vele artiesten begeleid in binnen -en buitenland. Tegenwoordig speelt hij veelal solo met eigen repertoire van o.a. soul, funk en latin maar het kan zomaar zijn dat zijn laatst opgerichte Band Allexcellent DOYA (viermansformatie) aanschuift om te komen meespelen en dan kan het zomaar een echt feestje worden en dansen mag dan ook!

2 ) Allexcellent optreden do 17-8-2023 Grimhuysenpark Ulvenhout

5 donderdagavond 24 augustus 20.00 uur – 22.00 uur TakandBand
TakanBand maakt gevarieerde luistermuziek in eigen stijl, waarin je Engels/Ierse en Amerikaanse invloeden kunt beluisteren. TakandBand is een groep rondom de Bredase singer-songwriter Pieter Tak. Hij schrijft songs over lief en leed en wat hem raakt in de wereld. De zang en gitaarbegeleiding van Pieter Tak wordt begeleid door o.m. zangeres Mirjam Tak, pianist Koert Hommel, bassist Kees v Proosdij, saxofonist Willem vd Meijde en percussionist Kees vd Linden.

TakandBand do 24-8-2023 Grimhuysenpark Ulvenhout

6 donderdagavond 31 augustus 20.00 uur – 22.00 uur Alter Ego (Akoestisch Duo )
Alter Ego (Pierre Ronziere Vocals, Keys, Guitar, Saxophone, Marco Willemars Vocals, Guitar speelt een akoestisch repertoire. Met een mix van gitaar, piano, saxofoon en een tweestemmige zang speelt Alter Ego een zeer diverse verzameling verrassende hits van Bowie tot BeeGees, van Crowded House tot Chili Peppers, van Genesis tot Green Day, van Mraz tot Muse, van Beatles tot Stones.

Alter Ego optreden Grimhuysenpark zomeravond concerten 31-8-2023 Lunchroom De Uitdaging

De twee laatste zomeravond-concerten zijn in De Uitdaging (is binnen!) Let op hier zijn maximaal zo’n 50 zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd want vol is vol!

Binnen optredens bij De Uitdaging:

7 donderdagavond 7 september 20.00 uur – 22.00 uur  Rocking Old Chap Band
Rocking Old Chap Band heeft een breed repertoire jaren 50/60/70/80/90 en staan garant voor een gezellig, sfeervol en spetterend optreden.

Rocking Old Chap Grimhuysenpark zomeravond concerten do 7 september 2023

8 donderdagavond 14 september 20.00 uur - …. afsluitprogramma Tom Acton & Friends
Tom Acton komt uit Dublin, is zanger/songwriter/dichter/schrijver van toneelstukken. Hij ontleent zijn songs aan de hedendaagse folk, alternatieve country stijl, pop folk rock, allemaal terugreikend naar de grote folk traditie van Ierland. Na zijn optreden een gezamenlijke afsluiting van de Ulvenhoutse zomeravond-concerten 2023.

Tom Acton & Friends Grimhuysenpark zomeravond concerten do 14-9-2023 Lunchroom De Uitdaging

Mocht bij overmacht een Band of muzikant niet kunnen komen dan zal AdDjMusicMan deze avond overnemen/invulling geven. Bij slecht weer worden de optredens verplaatst naar lunchroom De Uitdaging (is naast het park). Let op, hier zijn maximaal zo’n 50 zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd want vol is vol!

Organisatie Grimhuysenpark zomeravond-concerten:
The Queen of Clubs Entertainment (geeft onbekend talent een podium)

Wij hopen op goed weer en wensen u veel muziekplezier en gezelligheid!
Bestuur Dorpspark Ulvenhout