Muzikanten / Bands

The Queen of Clubs werkt samen met onderstaande bands. Deze kunt u boeken voor uw evenement. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Page45

De muziek van Page45 (Vic en Oscar van den Bosch) laat zich het best omschrijven als melodische pop/rock met hier en daar scherpe randjes. Ook kunnen invloeden vanuit de Blues, Jazz en het singer-songwriter genre worden teruggevonden in de dynamische, veelzijdige songs. Veelal zijn het radiovriendelijke liedjes met een dito lengte die na twee a drie keer luisteren in je hoofd blijven zitten. Kortom: Tijdloze muziek voor een breed publiek! Bij optredens wordt het eigen werk zo nu en dan afgewisseld met een bekende cover. Vooral de Live capaciteiten worden geroemd. Eerder werd frontman Vic al “de beste rockzanger van Breda genoemd”.

Vic  gitaar en zang

Oscar  (bas)gitaar, percussie en backing vocals

Page 45 akoestisch

The SongFactory

singer-songwritermuziek gemixt met Americana en een sixties feel

Deze 5mansformatie onder aanvoering van Wessel en Sonny spelen zowel eigen werk als covers uit de jaren 50/60/70/80

The SongFactory dec 2018 website

TRIO A KHOLEM

Dit trio brengt u Jiddische levensliedjes vol weemoed en passie. Jiddisch is de taal die voor de Tweede Wereldoorlog door het merendeel van de Joden in het oude Oost-Europa werd gesproken. De liedjes gaan over zeer menselijke emoties zoals vreugde en verdriet. Ze worden op gevoelige wijze vertolkt door: zangeres Lyvonne Lewin, accordeonist Joost Tholhuijsen en percussionist Yvonne Simjouw.

DSC_0886

Rocking Old Chap & Friends

Rocking Old Chap vormde op zijn 12e al zijn eerste bandje en omdat het gitaarvirus na vele jaren nog steeds niet over is bij hem treedt hij de laatste jaren weer veel solo op maar nodigt regelmatig ook vrienden/mede-muzikanten uit om met hem mee te spelen. Hij heeft een zeer breed repertoire ( jaren 50/60/70/80/90…) en staat garant voor een gezellig, sfeervol en spetterend optreden.

3 E ) Rocking old Chap & Friends Nieuwjaarsborrel 2018

The Rotoviles

Deze jonge 4 mans-formatie speelt stevige Rock. Zij hebben vooral eigen werk maar schromen niet om covers tussendoor te spelen van bands als Motorhead, Aerosmith, The Stones en van bijvoorbeeld Ozzy Osbourne.

Rotoviles

Alexcellent

Alex Gurita ontdekte op zeer jonge leeftijd zijn gitaartalent en vormde met vrienden een band. Hij ontplooide zich tot een buitengewone gitarist en heeft artiesten begeleid in binnen -en buitenland. Hij heeft ruimschoots zijn sporen nagelaten als muzikant. Tegenwoordig speelt hij veelal solo met eigen repertoire.

Allexcellent

DJ Milan

De 13 jarige DJ Milan uit Breda is in mijn ogen een groot Talent wat ik 2 jaar geleden ontdekte op de jaarmarkt in Princenhage. Hij is veelbelovend en ik voorspel dat hij in het spoor zal komen van onze andere inmiddels zeer bekende Bredase/Wereld DJ’s en nog veel zal bereiken.

DJ Milan2018