Muzikanten / Bands

The Queen of Clubs werkt samen met onderstaande bands. Deze kunt u boeken voor uw evenement. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Rocking Old Chap & Friends

Old Chap vormde op zijn 12e al zijn eerste Bandje en omdat het gitaarvirus nu vele decennia verder nog steeds niet bij hem over is Tourt hij nog steeds met veel plezier met zijn Band door de regio Breda. Ze hebben een zeer breed repertoire ( jaren 50/60/70/80/90 ….. ) en staan garant voor een gezellig, sfeervol en spetterend optreden.

vlnr Cees Jacobs – Old Chap – Harry de Swart – Ad Verschuren

Rocking Old Chap Grimhuysenpark zomeravond concerten do 7 september 2023

TRIO A KHOLEM

Dit trio brengt u Jiddische levensliedjes vol weemoed en passie. Jiddisch is de taal die voor de Tweede Wereldoorlog door het merendeel van de Joden in het oude Oost-Europa werd gesproken. De liedjes gaan over zeer menselijke emoties zoals vreugde en verdriet. Ze worden op gevoelige wijze vertolkt door: zangeres Lyvonne Lewin, accordeonist Joost Tholhuijsen en percussionist Yvonne Simjouw.

DSC_0886

The Rotoviles

Deze jonge 4 mans-formatie speelt stevige Rock. Zij hebben vooral eigen werk maar schromen niet om covers tussendoor te spelen van bands als Motorhead, Aerosmith, The Stones en van bijvoorbeeld Ozzy Osbourne.

Rotoviles

Alexcellent

Alex Gurita ontdekte op zeer jonge leeftijd zijn gitaartalent en vormde met vrienden een band. Hij ontplooide zich tot een buitengewone gitarist en heeft artiesten begeleid in binnen -en buitenland. Hij heeft ruimschoots zijn sporen nagelaten als muzikant. Tegenwoordig speelt hij veelal solo met eigen repertoire.

Allexcellent

SoiL

SoiL is het project van Vic van den Bosch (ex Communication Breakdown) die zijn sporen binnen de lokale/regionale muziekscene ruimschoots heeft verdiend. SoiL is een anagram voor soli. Met enkel een gitaar en een loopstation speelt SoiL een set van classics die behoren tot zijn favorieten. Acts als The Police, Gary Moore, Stereophonics, Moby en bijvoorbeeld Dire Straits komen voorbij. Ook kunt u eigen werk verwachten van Communication Breakdown en Page45 die door het gebruik van de loopstation een nieuwe sound krijgen.

SoiL promo-foto 2022